Der er du jo!
Velkommen hit!

Hey there! I'm Lindsay

Ready to start really living your best life? Then you're in the right place. 

Sign Up
Placeholder Image

Her står jeg nemlig på en gresk øy og speider etter nettopp deg! 

Nå som jeg har funnet deg, eller rettere sagt: vi fant hverandre, har jeg noe viktig å fortelle deg: Alle årene med prøving og feiling er nå over. For du er sliten av å ikke vite hva det er som holder deg nede, hva som holder deg tilbake fra å leve livet du ønsker.

Du er redd for å bli varig sittende fast i et liv du ikke føler er ditt, et liv du ikke føler deg hjemme i, mens livet og årene forsvinner bak deg? Og dermed redd for at det du var ment å gjøre i livet, bare renner ut som sand mellom fingrene dine? Vel, med disse sidene har du allerede tatt første skritt inn i den fremtiden du lengter etter. For her hos - LifeStartsHere - er mottoet:  ALT KAN LØSES! 

La oss bare si det som det er: Veldig, veldig mange mennesker føler seg fanget i en kropp som er sliten, stiv, som ikke fungerer, smerter som flytter seg rundt i kroppen,  søvnmangel, dårlig fordøyelse og en "tåkelagt" hjerne, ubesluttsomhet, dårlige avgjørelser og mye annet. Kanskje uten at de klarer å sette ord på det, og langt mindre hvordan i all verden de skal komme seg videre. Og da er det et paradoks at så mange investerer store beløp i å vedlikeholde materielle verdier som biler, hytter og hus, men nesten ikke i å forebygge egen helse.

Uten en velfungerende hjerne og kropp, hvor skal du bo? Hvor skal du gjøre av deg?

Er du for eksempel en av alle dem som aldri har opplevd en frisk, sterk og rask kropp, eller er det mange tiår siden? Vil du tilbake til den?  Ønsker du å bli bedre på å treffe gode avgjørelser? Vel, la meg ta deg med til en verden der kroppen din er sterk og fungerer perfekt, der du har overskudd  og en hjerne som flommer over av tanker og planer for fremtiden!

Siden du gikk inn på denne OM-siden: Noen litt tørre fakta om meg før vi fortsetter:

 

- M.Phil. Psychology (Cognitive Neuroscience), Universitetet i Oslo
- MA International Technical Communication, Universität Hildesheim, Tyskland
- Medisinsk grunnstudium
- Forfatter av boka Evighetens perspektiv (selvutvikling/psykologi/spiritualitet)
- Sertifisert mental trener
- Sertifisert mindfulnessinstruktør
- Fortløpende kurs og videreutdannelser, bl.a. B-School  (Marie Forleo), pusteteknikker, terapeutisk detox, naturlig hudhelse, naturmedisin       (første moduler mot Heilpraktiker (Tyskland))
- 20 års erfaring som selvstendig næringsdrivende

 

Da er det formulert, og vi kan gå videre til noe mer konkret  :-) 

Jeg er her for å få deg ut av labyrinten, ut av en evig sløyfe - og inn i et bedre liv. Som igjen kan endre ikke bare ditt eget liv, men dermed også livet til familien og omgivelsene dine! Jeg er nemlig lidenskapelig opptatt av bakenforliggende prosesser (hvorfor sier og gjør vi det vi gjør?) og hva som kan gjøre oss til bedre beslutningstakere. Hver dag treffer du flere hundre avgjørelser. Som igjen blir LIVET DITT! Da er det kanskje på tide å lære mer om bedømmings- og beslutningsprosessene dine? Kan du forresten tenke deg hvilke fatale konsekvenser dårlige avgjørelser hos hver enkelt kan få, ikke bare for  samfunnet som helhet, men også for eksempel innen rettssystemet? Temaet er så spennende at jeg valgte å skrive bacheloroppgaven min i kognitiv psykologi nettopp om konsekvensene av dårlige avgjørelser i rettsvesenet. Her skal jeg love deg at jeg fant mye oppsiktsvekkende, blant annet dommere som systematisk avgir strengere eller mildere straffer avhengig av om de nettopp har hatt en matpause, eller ikke. Tenk deg: En ørliten pause avgjør om et menneske må i fengsel, og hvor mange år! (Du kan selvsagt få lenken til både studien og min BA oppgave hvis du vil.)

Mine interesser er mange, og jeg er takknemlig for å stå med en fot i den akademiske og en fot i den spirituelle verden. Mer info om sistnevnte, som også omfatter min bok Evighetens perspektiv, får du her: 

evighetensperspektiv.wordpress.com

Det er en grunn til at jeg valgte å studere kognitiv nevrovitenskap, som er en gren av psykologien: Jeg ville gå bakenfor det rasjonelle, finne ut hva som EGENTLIG styrer oss mennesker og hva som skjuler seg bak den synlige verden. Jeg ville videre jobbe forebyggende, og ikke «ta oppvasken», slik mange psykologer dessverre gjør – misforstå meg rett. Du kan snakke i flere år med et menneske, men hva hjelper det å kun nå frem til det rasjonelle, når det ligger et vell av emosjoner, tanker og mønstre i bunn som hele tiden trekker i trådene og styrer mennesket i helt andre retninger? Først når du blir oppmerksom på dette, fjerner dårlige elementer og baker inn andre store, faktorer i livet ditt, kan endringer skje. Videre er det så uendelig mye enklere å bygge barn enn å reparere voksne. Men mitt motto er at ALT KAN LØSES!

Menneskehjernen trenger opptil tre måneder for å klare å tilpasse seg og forstå nye mønstre. Derfor går dette programmet i minst to måneder, selv om det anbefales at du blir med lengre. For å sikre varige resultater. Derfor jobber jeg også i tillegg med metoder og systemer som går på nervesystemet direkte (fysiske bevegelser, og øyebevegelser spesifikt).

På seks år tok jeg en mastergrad i psykologi, skrev en bok, fullførte medisinsk grunnstudium og ble blant annet mindfulnessinstruktør – samtidig som jeg jobbet fullt i firmaet mitt og tok meg av familien (og en aldeles nydelig adoptert hund fra Spania). Og trente seks-syv dager i uka (ja, jeg ble spurt om jeg gikk på speed... og hvorfor mitt døgn hadde 48 timer, og mye annet rart). Hva skjer så når kroppen og hjernen over lang tid aldri får tid til å restituere, og man spiser ikke bare for lite mat, men feil mat? Jo, man blir kjempetrett.
Jeg møtte aldri den berømte veggen, det hadde jeg ikke tid til, det ville jo ha tatt så lang tid å komme tilbake igjen... Men hadde jeg det gøy? Ja! Det var helt utrolig. Og lærte jeg noe av selve prosessen? Ja. All progresjonen gjorde at jeg spratt opp grytidlig (kl. 04.30 er et perfekt øyeblikk fremdeles, når resten av verden sover). Som igjen viste meg at dette med progresjon hos mennesker, er noe jeg ville ta tak i.  Og det er nettopp noen av mine både morsomme og mindre morsomme lærdommer som går igjen i disse kursene.

Når jeg ikke er å finne ved PC-en eller sammen med familien (for dem en spirituell hippie - et kompliment som resonnerer i hvert fiber), er det fordi jeg ligger i mitt favorittelement vann - følelsen av å bare dykke ned i dette fantastiske elementet, er ubeskrivelig. Etter å ha hoppet uti sammen med en svømmeklubb som 11-åring, kom jeg egentlig aldri opp av vannet igjen. Og det er nettopp her jeg løser de fleste av mine små problemer, kommer opp med ideer og fremgangsmåter - for ikke å snakke om alle verdensproblemer, som vi nok alle løser fra tid til annen. Enda en grunn til å bevege kroppen! Eller jeg tøyer, tøyer og tøyer, kjører styrke eller løper intervaller. De raske muskelfibrene dine forsvinner nemlig hvis du ikke tar vare på dem. Og nettopp ALLSIDIGHET er stikkordet, noe du vil oppdage som en rød tråd gjennom onlinekursene!
Ja, jeg er takknemlig for denne bakgrunnen. Samtidig som jeg kontinuerlig jobber med å finne opp produkter som kan bedre livet for mennesker.  Men uansett bakgrunn: Hvorfor disse kursene? Fordi det er slik det ofte er: Man kommer opp med løsninger man selv ønsket seg, men ikke fant, da man trengte dem som mest. Alt dette kan du lese mer om ved å klikke deg inn på de neste sidene!

God lesefornøyelse, og lykke til på veien mot et sunt, meningsfylt og rikt liv!

Og hvis ingen har sagt det til deg ennå i dag:
Du er en unik, verdifull brikke i samfunnet med egenskaper og talenter som verden bare venter på. Ikke la den vente lenger! Kast loss i dag!
Jeg ser deg for den du er, og bryr meg om deg. Og vil at du skal oppnå det fulle potensialet ditt. For inne i deg ligger det enorme krefter.

Slipp løven fri!

- Namaste

Monica

I dag er dagen!

Les mer om boka, onlinekursene og medlemsportalen her!

JA, TA MEG TIL KURSENE!
Video Poster Image
HOMEPAGE
Powered by Kajabi